Sommerbrev for juni og juli

Endelig er sommeren her🌸 Vi har lagt mai bak oss med mye fokus rundt 17 mai. Spesielt har det vært moro å se hvor ivrig barna var da vi øvde på å gå i 17 mai tog. Barna syns også det var stas å lage sin egen 17 mai pynt.

Nå som været er blitt varmere, og mindre utetøy er nødvendig, ser vi at selvstendighetstreningen går enklere. Det er deilig å leke ute med kun jakke og sko.

Marihønene er fullt i gang med tilvenning over til Bamsestua. De syns det er moro å endelig kunne leke sammen med de større barna på Bamsestua sitt uteomståde. Hos solstrålene har vi også tilvenning, da vi i juni får en ny gutt på avdelingen. Velkommen til oss Herman.

Nå som sommeren er her, vil vi ha mindre faste planer og heller ta dagene etter været. Vi forsøker å være ute så mye som mulig, spesielt om det er sol og pent ute. 

Vi har 3 bursdagsbarn denne måneden: 

- Thea blir 2 år 4.juni

- Ludvig blir 2 år 9. juni

- Olivier blir 3 år 15. juni

 

24 juni har Nøtteliten sommerfest i barnehagen. Denne dagen skal vi kose oss med god mat, og er vi heldige får vi kanskje besøk av noen dyr. Ta kontakt med barnehagen om det er noen allergier. 

I uke 29 og 30 er barnehagen stengt. I uke 28 og 31 vil vi pga ferieavvikling være sammenslått og kun en avdeling være åpen. 

Madeleine som er lærling hos oss har sin siste dag hos oss 3 juli. Vi ønsker Madeleine lykke til videre. 

Juliane er for tiden 80% sykemeldt pga svangerskap og vil gå ut i permisjon ved oppstart av neste barnehageår. Vikaren Linda er for tiden satt inn i Julianes 80%. 

 

God sommer fra alle oss på Nøtteliten☀️🌸